UCPA 

Jongerenreizen

Welcom bij UCPA


Via UCPA bieden we winter- en zomervakanties in Frankrijk aan gericht op outdoor sporten. Wil jij graag leren snowboarden, kitesurfen, surfen, trailrunning, ... niets is te gek! Bij UCPA ben je écht op vakantie, alles is namelijk geregeld! Een fijne kamer, eten & drinken, materialen en les op je eigen niveau is altijd inbegrepen zodat je optimaal kunt genieten. Doordat kamers gedeeld worden en iedereen gebruik maakt van het buffet hangt er een erg chille sfeer in de centra. Tel daarbij de internationale bezoekers en een geweldig uitzicht op en je keuze voor UCPA is snel gemaakt!


UCPA traint haar eigen instructeurs, koopt haar eigen materiaal en beheert haar eigen centra waardoor kwaliteit gegarandeerd is. Zo is UCPA ook de officiële Franse instelling voor buitensport opleidingen.
Inclusief lessenIedere UCPA vakantie is inclusief les. De instructeurs beschikken allemaal over de nodige diploma’s en kunnen jou de sport tot in de puntjes leren!


Inclusief topmateriaalIedere vakantie is inclusief materiaal. Elke locatie beschikt over de beste materialen en ieder jaar wordt de helft van al het materiaal vernieuwd.


Inclusief 3 maaltijden per dagOntbijt, lunch en avondeten is allemaal inclusief. Het eten is van hoogwaardige kwaliteit en wordt geserveerd in buffetvorm.

Tignes

Meer Info

Val Thorens

meer info