Schladming

Skigebied Schladming ( Sportwelt Amadé).


Gelegen in het Ennstal op een 20 tal km van Altenmarkt – Radstadt

Uitgestrekt en veelzijdig skigebied met als ideale uitvalsbasis het dorpje Schladming gelegen aan de weltcup afdaling van de Planai. Het skigebied is eerder geschikt voor betere skiërs, je kan prachtige tochten maken via overwegend middelzware pistes. Voor freestylers ligt er een mooi funpark met alle faciliteiten en voor nachtskiërs zijn diverse afdalingen verlicht. Talrijke prachtige hutten met goede keuken en een zonneterras nodigen uit voor een stop. De meest moderne kunstsneeuwinstallaties en de Dachstein-gletsjer garanderen de sneeuwzekerheid gedurende het hele winterseizoen. Dit skigebied staat genoteerd als het beste skigebied van Sportwelt Amadé.

Schladming biedt ook tal van winkels, restaurants en vele fantastische après-ski locaties, waaronder Hohenhaus Tenne, één van de grootste après-skibars van Europa.

Schladming heeft de perfecte centrale ligging voor excursies in de omgeving. Ook voor andere wintersporten, zoals langlaufen of snowshoeing zijn de omstandigheden ideaal.

Clubformule met skiguiding en tips voor gevorderde skiërs die vlot een blauwe piste kunnen skiën. Voor dit skigebied zijn geen lessen voorzien voor beginners.

Toeslag skiguiding: 160 € p/p

Afstand van luchthaven Salzburg - Schladming : 93km

Afstand van Genk - Schladming : 901km

Schladming met hotel Planai**** en hotel Tui Bleu***.

Beide hotels zijn naast elkaar gelegen pal aan de gondel en de afdaling van de Planai

Hotels Schladming

Hotel Planai****

Meer info

Hotel TUI Blue Pulse***

Meer info