Builder only supported on "top" and "bottom"

Dolomiti super ski

Dolomieten


Skivakantie voor vlotte skiërs die de Sella Ronda willen verkennen met gids.
Dolomiti Superski, het grootste skigebied ter wereld, dwars door het door de Unesco beschermde werelderfgoed gebergte, de Dolomieten met 1200 km geprepareerde pisten en 450 liften.

Hotel Bella Vista gelegen boven het dorp Canazei aan de skiliften en dit op een sneeuwzekere hoogte van 1900m. Met superlekkere Italiaanse keuken.

SKIËN MET EEN VLAAMSTALIGE GIDS.

Onze skimissie vertrekt vanuit het Fassatal (Val di Fassa) en heeft als doel alle valleien rond het enorme Sella massief te verkennen. Het concept is daguitstappen aan te bieden voor gevorderde skiërs die bereid zijn met de eerste lift te vertrekken en de laatste weer toe te komen. Deze uitstappen omvatten heel wat kilometers door één van de mooiste panorama’s ter wereld. Een typische daguitstap ziet er als volgt uit: 08u30 vertrekken met de eerste lift. Skiën tot 10u15 voor de eerste stop. Een drankje in een gezellige hut. Dan doorgaan tot we rond 12u30 het verste punt van de dag bereiken waar we dan een lekkere lunch nuttigen. Een namiddagstop is er weer rond 15u15 waarna we ons moeten reppen om weer rond 17u00 in Val di Fassa te zijn. Zeer gevarieerd skiën in een prachtig decor met steeds nieuwe pistes. Skiën in het Sella gebied betekent dat je de ganse week maar 20% van de pisten meer dan 1 keer zult doen. Afwisseling troef dus.

Heb je geen zin om mee op uitstap te gaan dan biedt Val di Fassa genoeg mogelijkheden om in de buurt van het hotel leuk te skiën.
Skiverhuur is mogelijk naast het hotel.

HotelBellaVista

’s Avonds kan je genieten van het gezellige hotel Bellavista, met wellness, een uitstekende keuken en een zeer uitgebreide en betaalbare wijnkelder.
Hotel Bellavista is gelegen aan de Passo Pordoi op 1900m hoogte net boven het dorp Canazei en op 50m van de skilift.

Ben je een gevorderde skiër en wil je een ganse dag toeren door de natuur, dan is dit zeker een reisbestemming voor jou. Geen lessen, geen gedoe, gewoon ontspannen de gids volgen en genieten.

Hotel Bellavista***S Dolomieten Type A  Type B Type C
09/03 - 16/03/2019 7 HP - 6 ski 1234 € 1332 € 1353 €

Inbegrepen: 7 overnachtingen met HP, hoteltaxen, 6 dagen Super Dolomiti skipas, reisleiding + skigids.

Type A: Comfortroom 20 – 25 m²
Type B: Superior room 25 – 31 m²
Type C: Single room  • Click to enlarge image Foto1.jpg
  • Click to enlarge image Foto2.jpg
  • Click to enlarge image Foto3.jpg
  • Click to enlarge image Foto4.jpg
  • Click to enlarge image Foto5.png
  • Click to enlarge image Foto6.png
  •