Val Thorens

Jongerenreizen

Welcome in Val Thorens


Deze 7 daagse wintersportvakantie is een fantastische & betaalbare vakantie naar Val Thorens. Je verblijft in een UCPA Sport hostel midden op de piste en je bent van alle gemakken voorzien. Zo zit bij de prijs het materiaal, verblijf, eten & drinken, liftpas én les inbegrepen! Je kunt je skipas en je materiaal ophalen op de locatie (tevens is er een skishop met personeel aanwezig die ervoor zorgen dat jouw materiaal op en top is!). Als je terug komt van een lange dag skiën kun je de spullen achterlaten in een aparte verwarmde ruimte zodat jouw spullen de volgende dag weer helemaal droog zijn. In het UCPA Sport hostel wordt ook iedere dag alle informatie over het skigebied vermeldt zoals weer- en sneeuwcondities.
 • Hotel :
  Sport hostel UCPA Val Thorens
 • Duur :
  De totale duur is 7 dagen en 6 nachten. Aankomst is op zondag. Veel mensen hebben de voorkeur om op zaterdag aan te komen. Dit is ook mogelijk en je kunt een extra dag bij boeken (aankomst op zaterdag).
 • Inclusief :

  Materiaal

  Accommodatie

  3 maaltijden per dag

  Skipas

  Instructie (voltijd / 23 uur les)

   

 • Datum :

  07/04 - 13/04

 • Prijs :

  € 698

Het UCPA Sport hostel in Val Thorens is gelegen op een toplocatie midden op de piste. De dichtstbijzijnde skilift ligt op slechts 100 meter en op 20 meter van de uitgang kun je al je spullen onderbinden om naar de skilift toe te gaan. Deze skilift is direct verbonden aan het gehele skigebied. Je kunt aan het einde van de dag zelfs weer helemaal tot het UCPA Sport hostel terug skiën.

Het UCPA Sport hostel ligt op circa 15 minuten lopen van het centrum. Het UCPA Sport hostel heeft een aantrekkelijk en ongewoon rond design met de gebruikelijke reeks van UCPA faciliteiten waaronder een grote bar, ontspanningsruimte en een speelkamer.